sobota 28. srpna 2010

Přešlapy tuzemské i mimozemské

Český tisk diskriminuje homosexuály. Nezachrání nás možná ani Aštar Šeran

Nedávno jsem se dočetl, že Internet – „nejhorší medium ze všech“ – je „plný obscénnosti, dětské pornografie a teroristických návodu na různé výbušniny, atomové bomby a podobně“. Odkaz na slově „obscénnost“ vedl na jakýsi zoofilní web a odkaz na slově „podobně“ na hlavní stránku Googlu.

Pravdivosti tohoto znepokojujícího tvrzení nahrává i „nevinný“ test z angličtiny, který jsem před měsícem našel na populárním zpravodajském serveru iDnes.cz.

Homofobové z iDnesu

Pozitivně vyhlížející stránka nabízí čtenářům, aby si „vyzkoušeli rozřazovací test z angličtiny“ na úrovni A1. Ilustrační fotografie s dívkou a jejím čtvernohým společníkem ani všednodenní konverzační věty, které jsou předmětem zdánlivě čistě gramatického testování, nenaznačují, jak zákeřná bude otázka číslo deset.

ilustrace k testu angličtiny od firmy Profimedia

Která z následujících vět je správná?

  1. Is that your father bicycle?
  2. Is that your father’s bicycle?
  3. Is that your fathers’ bicycle?

Ve vší skromnosti se domnívám, že anglickou gramatiku ovládám na takové úrovni, abych dobře věděl, že varianta číslo jedna je špatně a zbylé dvě jsou gramaticky rovnocenné. Volím třetí možnost – to kolo je vlastnictvím mého biologického otce a jeho registrovaného partnera.

Is that your ( father | father’s | fathers’ ) bicycle?

Ale kdepak. To je špatná odpověď. Kdepak homosexuální rodina! iDnes, portál s bez nadsázky miliony návštěv měsíčně, mi dává za pět.

Zachrání nás flotila Andělů světla?

Zdá se, že mají pravdu. Na tomhle plakátu Andělů světla je to jasně řečeno: „Lidstvo si samo volí používání životní energie“ – informace z Nebe a z pekel. Velkou anténou pod povrchem měsíce vysílají pekelníci ovládací negativní energii a vytvářejí loutkolidi a dokonce i loutkokočky (viz obrázek).

kočka ovládaná negativní energií z pekel

Ano; ale lze těm bytostem – Andělům světla – věřit? Proč každý Anděl světla vypadá jako člověk nordické rasy? Není trochu podezřelé, že má Aštar za ženu Ester? Jsou jako vesmírný tatínek a maminka… A vůbec, když se důkladně podíváte na palubu jejich lodi (viz obrázek), dokážete si představit, že v tomto kolektivu dokonalých a pozitivních lidí někdo projde coming-outem?

interiér lodi Vesmírných lidí

Já říkám, že by ho ve vší lásce a těch veselých, zářivých (anglicky gay) barvách interiérů i uniforem vystřelili směrem k nejbližší hvězdě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Úvod do translatismu X. aneb Obrácená strana medaile

Hlídejte si svá holoubátka! Po více než třech letech dospěl filologicko-psychologický seriál o nové vědní disciplíně translatismu ke s...